Cannelloni cu carne si sos de rosii
Reteta culinara Cannelloni cu carne si sos de rosii din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni cu carne si sos de rosii
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne si sos de rosii
Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.
Ingrediente Cannelloni cu carne si sos de rosii
13 buc canelloni
aprox 250-300 gr pulpa de porc
2 cepe mici
3-4 catei de usturoi
1/2 ardei rosu
1 morcov mare
1 ou
sare si piper
busuioc uscat Kotanyi
maghiran uscat
Sos de rosii:
750 ml suc de rosii
1 lingurita zahar
sare si piper
busuioc uscat Kotanyi
2 linguri ulei de masline pt. uns tava