Cannelloni cu carne si sos de rosii

Reteta culinara Cannelloni cu carne si sos de rosii din categoria Cannelloni. Cum sa faci Cannelloni cu carne si sos de rosii

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne si sos de rosii

 

Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.

Ingrediente Cannelloni cu carne si sos de rosii

13 buc canelloni

aprox 250-300 gr pulpa de porc

2 cepe mici

3-4 catei de usturoi

1/2 ardei rosu

1 morcov mare

1 ou

sare si piper

busuioc uscat Kotanyi

maghiran uscat

Sos de rosii:

750 ml suc de rosii

1 lingurita zahar

sare si piper

busuioc uscat Kotanyi

2 linguri ulei de masline pt. uns tava

Categorii