Cannelloni cu sos bechamel

Reteta culinara Cannelloni cu sos bechamel din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu sos bechamel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu sos bechamel

 

Este o reteta consistenta pe care recomand sa o faceti in weekend, atunci cand aveti mai mult timp la dispozitie sa umpleti ''sarmalutele'' italienesti - asa le spun eu.

Ingrediente Cannelloni cu sos bechamel

Pentru umplutura:

2 bucati piept de pui tocate (aproximativ 1 kg)

o cutie si jumatate de cannelloni

200 g cascaval

2 oua

8 bucati sunca de pui

putina sare

Pentru sosul bechamel:

250 ml lapte gras

20 g unt gras

o lingura faina

un varf de cutit de nucsoara rasa

Pentru sosul de rosii:

6 catei de usturoi

o lingura ulei de masline

2 linguri cu varf de pasta de tomate

400 ml apa

oregano, sare, piper dupa gust

Categorii