Cannelloni cu sos bechamel
Reteta culinara Cannelloni cu sos bechamel din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu sos bechamel
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu sos bechamel
Este o reteta consistenta pe care recomand sa o faceti in weekend, atunci cand aveti mai mult timp la dispozitie sa umpleti ''sarmalutele'' italienesti - asa le spun eu.
Ingrediente Cannelloni cu sos bechamel
Pentru umplutura:
2 bucati piept de pui tocate (aproximativ 1 kg)
o cutie si jumatate de cannelloni
200 g cascaval
2 oua
8 bucati sunca de pui
putina sare
Pentru sosul bechamel:
250 ml lapte gras
20 g unt gras
o lingura faina
un varf de cutit de nucsoara rasa
Pentru sosul de rosii:
6 catei de usturoi
o lingura ulei de masline
2 linguri cu varf de pasta de tomate
400 ml apa
oregano, sare, piper dupa gust