Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola

Reteta culinara Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola din categoria Cannelloni. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola

 

INGREDIENTE
1 cutie cannelloni ( 250 gr ) 500-600 gr spanac proaspat ( sau congelat ) 200 gr mozzarella 150 gr Goronzola sau Brie - pentru gust intens 1 ceapa 2-3 catei de usturoi sare, piper 400 gr smantana pentru gatit ( Gran Cucina sau Zuzu sau...) unt pentru uns vasul un praf de nucsoara ( optional )

Ingrediente Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola

1 cutie cannelloni ( 250 gr )

500-600 gr spanac proaspat ( sau congelat )

200 gr mozzarella

150 gr Goronzola sau Brie - pentru gust intens

1 ceapa

2-3 catei de usturoi

sare, piper

400 gr smantana pentru gatit ( Gran Cucina sau Zuzu sau...)

unt pentru uns vasul

un praf de nucsoara ( optional )

Categorii