Cannelloni din sunca presata

Reteta culinara Cannelloni din sunca presata din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni din sunca presata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cannelloni din sunca presata

 

Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy

Ingrediente Cannelloni din sunca presata

o ceapa mica

un morcov potrivit

o lingura ulei

250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)

sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)

tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)

1 lingura capere

75 g ciuperci

1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)

100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)

sare

piper

busuioc

500 ml lapte

2 linguri faina

25 g unt

nucsoara

Categorii