Cannelloni din sunca presata

Reteta culinara Cannelloni din sunca presata din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Italia. Cum sa faci Cannelloni din sunca presata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni din sunca presata
Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy
Ingrediente Cannelloni din sunca presata
o ceapa mica
un morcov potrivit
o lingura ulei
250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)
sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)
tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)
1 lingura capere
75 g ciuperci
1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)
100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
sare
piper
busuioc
500 ml lapte
2 linguri faina
25 g unt
nucsoara