Canneloni

Reteta culinara Canneloni din categoria Cannelloni. Cum sa faci Canneloni

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Canneloni

 

INGREDIENTE
-1 cutie paste cannelloni -800 g carne tocata de pui (se poate si alt fel de carne, eu prefer carnea de pui) -250 g ciuperci -1 ceapa -1 bucata usturoi -1 morcov -sare, piper, cimbru -2 linguri pasta de rosii Pentru sosul de rosii: -2 linguri ulei de masline -1 cutie rosii in bulion -1 ceapa mica -1 usturoi -2 frunzulite de busuioc -sare, piper Pentru sosul bechamel: -2 linguri unt -2 linguri faina -300 ml lapte -sare, nucsoara + -80 g cascaval ras

Ingrediente Canneloni

-1 cutie paste cannelloni

-800 g carne tocata de pui (se poate si alt fel de carne, eu prefer carnea de pui)

-250 g ciuperci

-1 ceapa

-1 bucata usturoi

-1 morcov

-sare, piper, cimbru

-2 linguri pasta de rosii

Pentru sosul de rosii:

-2 linguri ulei de masline

-1 cutie rosii in bulion

-1 ceapa mica

-1 usturoi

-2 frunzulite de busuioc

-sare, piper

Pentru sosul bechamel:

-2 linguri unt

-2 linguri faina

-300 ml lapte

-sare, nucsoara

+

-80 g cascaval ras

Categorii