Cappellatti cu pui si broccoli

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Cappellatti cu pui si broccoli

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cappellatti cu pui si broccoli

 

  Cappellatti acestea sunt un soi de paste proaspete  italienesti care sunt rude  cu tortellini , dar mai mari .

250 gr cappellati 250 gr piept de pui fara os si piele 250 gr broccoli -congelat 150 gr chorizo-carnat picant spaniol 150 gr cubulete branza cheddar 1 bucata de praz de 10 cm 3 linguri ulei masline 10 rosii cherry mix de ierburi italiene : busuioc , cimbru , oregano , rozmarin piper negru macinat sare  Pastele se pun la fiert in multa apa cu sare . Pentru economie de timp si energie  se pun la fiert in aceiasi oala broccoli care a fost decongelat la temperatura camerei impreuna cu pastele .  . Respectati timpul de fierbere undicat pe ambalaj . Pieptul de pui  se taie cubulete si se trage la tigaie pana se albeste impreuna cu chorizo feliat .  Cand pieptul de pui este patrun se aduga prazul taiat pe jumatate si feliat . Sarati si asezonati cu ierburi italiene . La sfarsit puneti in tigaie jumatati de rosii cherry . In cateva minute cand rosiioarele s-au inmuiat se pune cubuletele de branza si  se opreste focul .   Amestecati totul cu capellatti si broccoli . Condimentati cu piper si serviti preparatul cat este cald .  Pofta buna !!!

Ingrediente Cappellatti cu pui si broccoli

250 gr cappellati

250 gr piept de pui fara os si piele

250 gr broccoli -congelat

150 gr chorizo-carnat picant spaniol

150 gr cubulete branza cheddar

1 bucata de praz de 10 cm

3 linguri ulei masline

10 rosii cherry

mix de ierburi italiene : busuioc , cimbru , oregano , rozmarin

piper negru macinat

sare

Categorii