Caprioara cu masline si sos de rosii

Timp de preparare 3 ore si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Caprioara cu masline si sos de rosii

Se curata carnea de pielite,se taie cuburi mai mari,se opareste cuun pahar de otet la 2kg de apa. Se mai spala odata cu apa rece.Se aseaza intr-o tava mai inalta impreuna cu morcovul taiat rondele,cu ceapa,cu foile de dafin,cu delicatul si piperul. Se pun 2 cani de apa se mai pune o jumatate de cana de ulei si se pune la uptor pt 2 h.Dupa care se adauga sucul de rosii amestecat cu vinul si maslinele. Se mai lasa pana se scoate sosul aproape de tot.Se adauga usturoiul taiat felii.Se mai baga pt 15 min la cuptor dupa care se scoate din cuptor si boala caprioara cu masline si sos de rosii este gata! Pofta Buna!!!

Ingrediente Caprioara cu masline si sos de rosii

2-3 kg de carne de caprioara

300g masline negre

500 g suc de rosii

100g de delicat

4-5 foi de dafin

1 lingurita de piper

un catel de usturoi

un morcov

2 cepe albe

1 pahar de vin alb

Categorii