Caras marinat cu legume
Instructiuni de preparare Caras marinat cu legume
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Ingrediente Caras marinat cu legume
2-3 carasi mai marisori
1 cana vin alb
cimbru
usturoi
chili
foi de dafin
o punga legume congelate
1 praz
ardei iute
2 linguri pasta de tomate
ulei
sare
piper
putin marar verde