Carnati cu mamaliga
O reteta simpla: carnati cu mamaliga! Pentru mai multe arome si un plus de gust am adaugat banza Comté. Savurati!
Instructiuni de preparare Carnati cu mamaliga
Intr-o tigaie se caleste cu ulei de masline, ceapa taiata in bucati mici. Se da deoparte.
In aceeasi tigaia adaugati carnatii. Sotati-i pana devin aurii si inabusiti-i cu vin alb.
Adaugati sosul de rosii, ierburile de Provence si ceapa gatita anterior. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Intr-o cratita fierbeti apa cu cubul de supa. Adaugati treptat malaiul ia ploaie si amestecati continuu pentru a se ingrosa. Se adauga si branza rasa (optional) si se amesteca bine.
Gata!
Ingrediente Carnati cu mamaliga
Pentru carnati :
1 lingura de ulei de masline
1/2 ceapa
2 carnati
50 ml vin alb
100 ml sos tomate
1 lingurita de ierburi de Provence
Pentru mamaliga :
500 ml apa
1 cub concentrat de supa
120 gr malai