Carnati cu mamaliga

O reteta simpla: carnati cu mamaliga! Pentru mai multe arome si un plus de gust am adaugat banza Comté. Savurati!

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Carnati cu mamaliga

Intr-o tigaie se caleste cu ulei de masline, ceapa taiata in bucati mici. Se da deoparte.

In aceeasi tigaia adaugati carnatii. Sotati-i pana devin aurii si inabusiti-i cu vin alb.

Adaugati sosul de rosii, ierburile de Provence si ceapa gatita anterior. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

Intr-o cratita fierbeti apa cu cubul de supa. Adaugati treptat malaiul ia ploaie si amestecati continuu pentru a se ingrosa. Se adauga si branza rasa (optional) si se amesteca bine.

Gata!

Ingrediente Carnati cu mamaliga

Pentru carnati :

1 lingura de ulei de masline

1/2 ceapa

2 carnati

50 ml vin alb

100 ml sos tomate

1 lingurita de ierburi de Provence

Pentru mamaliga :

500 ml apa

1 cub concentrat de supa

120 gr malai

Categorii