Carnati de porc cu varza dulce
Instructiuni de preparare Carnati de porc cu varza dulce
Carnati se taie din centrimetru in centrimetru, pana la jumatate. Se pun la prajit in ulei incins. Se intorc pe ambele parti, iar partea taiata, prin prajire se deschide ca un evantai.
Separat, varza se taie cat mai subtire, se freaca cu sare sa se inmoaie putin. Intr-un vas cu peretii mai inalti, se distuie ceapa taiata marunt pana devine sticloasa.
Se adauga varza tocata, o foaie de dafin si piperul. Se complecteaza cu putina apa si se fierbe pana ce varza incepe sa se inmoaie.
Dupa care se adauga ardeiul taiat julien, rosiile decojite si maruntite si o lingura de pasta de rosii.
Se mai lasa la fiert pana se absoarbe lichidul. Se potriveste de sare daca e nevoie si se presara marar. Carnati prajiti, alaturi de varza dulce, e un meniu usor si gustos.
Ingrediente Carnati de porc cu varza dulce
3-4 carnati de porc
1 varza potrivita
1-2 ceapa
2-3 rosii
pasta de tomate
1 ardei rosu
1 foaie de dafin
sare
piper
ulei de masline