Carne cu sos alb si garnitura de orez

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine aurie, peste care se toarna smantana dulce lichida si se da intr-un clocot la foc mic, dupa care se ia de pe foc. Separat se fierbe orezul in apa sarata si se serveste ca garnitura. Eu am folosit din acela la pungute, cu bobul lung, care in 10 minute este gata. Se presara patrunjel tocat deasupra, de preferinta proaspat. Eu, neavand proaspat am folosit uscat. Pofta buna.

Ingrediente Carne cu sos alb si garnitura de orez

400 gr. carne de porc taiata maruntel

200 ml. smantana dulce lichida

condimente pt. carne

piper

unt pt. prajit

400 gr. orez.

Categorii