Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor

Reteta culinara Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor din categoria Curcan. Cum sa faci Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor

 

De foame, am uitat sa ii fac o poza atunci cand am scos vasul din cuptor, am pus direct in farfurie :)))

Ingrediente Carne de curcan cu ierburi aromatice, legume si ciuperci la cuptor

o pulpa si un piept de curcan;

un cartof foarte mare;

un ardei Kapia mare;

200 g ciuperci (Champignon + ciuperci de padure);

jumatate de morcov;

jumatate de praz;

4 cepe mici;

o bucata mica de radacina de telina;

doua lingurite de boia de ardei dulce;

ierburi aromatice: cimbru, busuioc, oregano;

sare, dupa gust;

200ml apa.

Categorii