Carne de la gratar pe paine

Reteta culinara Carne de la gratar pe paine din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Carne de la gratar pe paine

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de la gratar pe paine

 

Cum e perioada grătarelor şi mie îmi place foarte mult gustul "de fum", de fiecare dată când facem grătar fac cantităţi mai mari decât am putea mânca atunci. Cu ceea ce rămâne pregătesc tot felul de sosuri, tocane sau ceva rapid, ca reţeta de astăzi. Cea mai grea parte a reţetei ăsteia a fost să-i găsesc un nume (după cum se vede, numele este şi foarte inspirat :)) ).Şi spun asta doar pentru a sublinia cât de uşor e de preparat. Pentru carne nu pot da cantitatea exactă, deoarece îmi era atât de foame încât nu am mai avut răbdare să o cântăresc ;).

Ingrediente Carne de la gratar pe paine

Carne de la/pe grătar

1 lingura ulei de măsline

1/2 ceapă roşie

5 roşii cherry

2 linguriţe ulei de măsline

2 lipii

2 căţei de usturoi

5 linguri iaurt

o legătură mică de pătrunjel verde

Categorii