Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

Reteta culinara Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

 

Ce bunatate aceasta reteta improvizata rapida de facut. https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/carne-de-porc-cu-broccoli-crema-de.html

 

INGREDIENTE
600 g de carne de porc (pulpa) 200 ml crema de cocos 1 capatana de broccoli 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura de smantana 2 linguri de cascaval ras 20 nuci de caju 10 prune uscate 2 linguri ulei sare, piper boia de ardei

Desfaceti capatana de broccoli in buchete si spalati-le.

Fierbeti-le 3-5 minute in apa cu sare.

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati-le intr-o tigaie mare in uleiul incalzit.

Taiati carnea bucati si puneti-o la prajit 10 minute cu ceapa si usturoiul.

Puneti prunele fara samburi, taiate in 2 si gatiti impreuna inca 5 minute.

Adaugati buchetele de broccoli scurse si reveniti impreuna.

Varsati crema de cocos, adaugati smantana si 50 ml de apa, amestecati bine si gatiti 5 minute.

Puneti cascavalul ras si nucile de caju, lasati inca 2-3 minute si este gata.

Condimentati dupa gust. O mancare delicioasa si completa .

Ingrediente Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

600 g de carne de porc (pulpa)

200 ml crema de cocos

1 capatana de broccoli

1 ceapa

1 catel de usturoi

1 lingura de smantana

2 linguri de cascaval ras

20 nuci de caju

10 prune uscate

2 linguri ulei

sare, piper

boia de ardei

Categorii