Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Este o placere sa gatesti cu acest Multicooker.
INGREDIENTE
Pulpa se taie cuburi.
Ceapa se curata si se toaca marunt la robot.
Se conecteaza aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la curent, se apasa pe BROWN/SOTE, se seteaza temperatura HIGH, timpul de 15 minute si se apasa START/STOP.
Se toarna uleiul dupa ce s-a incins, se pune carnea si se soteaza 5 minute amestecand.
Se adauga ceapa si se mai soteaza 10 minute.
Se adauga vegeta, boia, piper si foile de dafin.
Se apasa butonul START/STOP.
Se adauga pulpa de rosii si se amesteca.
Se inchide capacul Multicooker-ului si se inchide supapa pentru abur SEAL/CLOSE.
Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe HIGH si timpul de 30 de minute.
Se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul a expiratse apasa butonul START/STOP, se elibereaza supapa pentru abur si dupa 5 minute se deschide capacul.
Se adauga maslinele si se mai porneste pentru 5 minute la fel ca inainte.
Cand expira timpul Multicooker-ul intra automat pe mentinere calda.
Este buna calda dar si rece.
Pofta Buna!
Ingrediente Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
800 g carne de porc (pulpa)
400 g masline negre fara samburi
50 ml ulei
500 g pulpa de rosii
7-8 cepe (1,2 kg)
2 foi dafin
vegeta
boia
piper
sare