Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

Este o placere sa gatesti cu acest Multicooker.

 

INGREDIENTE
800 g carne de porc (pulpa) 400 g masline negre fara samburi 50 ml ulei 500 g pulpa de rosii 7-8 cepe (1,2 kg) 2 foi dafin vegeta boia piper sare

Pulpa se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt la robot.

Se conecteaza aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la curent, se apasa pe BROWN/SOTE, se seteaza temperatura HIGH, timpul de 15 minute si se apasa START/STOP.

Se toarna uleiul dupa ce s-a incins, se pune carnea si se soteaza 5 minute amestecand.

Se adauga ceapa si se mai soteaza 10 minute.

Se adauga vegeta, boia, piper si foile de dafin.

Se apasa butonul START/STOP.

Se adauga pulpa de rosii si se amesteca.

Se inchide capacul Multicooker-ului si se inchide supapa pentru abur SEAL/CLOSE.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe HIGH si timpul de 30 de minute.

Se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul a expiratse apasa butonul START/STOP, se elibereaza supapa pentru abur si dupa 5 minute se deschide capacul.

Se adauga maslinele si se mai porneste pentru 5 minute la fel ca inainte.

Cand expira timpul Multicooker-ul intra automat pe mentinere calda.

Este buna calda dar si rece.

Pofta Buna!

Ingrediente Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

800 g carne de porc (pulpa)

400 g masline negre fara samburi

50 ml ulei

500 g pulpa de rosii

7-8 cepe (1,2 kg)

2 foi dafin

vegeta

boia

piper

sare

Categorii