Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti
Reteta culinara Carne de vanat (caprioara , cerb)cu sos si dovlecei prajiti din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti
decurand am ajuns pe acasa in romania si un prieten mia adus carne de vanat am pregatito si a iesit ceva delicios
Ingrediente Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti
carne de vanat 600 gr
dovlecei albi 4-5 bucati daca nu sunt mari
o legatura de ceapa verde
usturoi
condimente (pentru carne , piper , cimbru , spondoc)
ulei 150 ml
pasta de tomate
un pahar de vin rosu
patrunjel verde pentru decor