Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

Reteta culinara Carne de vanat (caprioara , cerb)cu sos si dovlecei prajiti din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

 

decurand am ajuns pe acasa in romania si un prieten mia adus carne de vanat am pregatito si a iesit ceva delicios

Ingrediente Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

carne de vanat 600 gr

dovlecei albi 4-5 bucati daca nu sunt mari

o legatura de ceapa verde

usturoi

condimente (pentru carne , piper , cimbru , spondoc)

ulei 150 ml

pasta de tomate

un pahar de vin rosu

patrunjel verde pentru decor

Categorii