Carpaccio cu pere si sunca cruda uscata (prosciutto pears carpaccio)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Carpaccio cu pere si sunca cruda uscata (prosciutto pears carpaccio)

Feliile de para le asezam pe o farfurie intr-o forma cit mai estetica,iar alaturi asezam sunca,pliata nitel,incercind sa-i dam forma de trandafir,caci azi este valentine's day ,o zi a celebrarii iubirii.

Decorat cu frunzulite de patrunjel , presarat ceva piper proaspat risnit si turnat sosul balsamic de jur in jur.

Ingrediente Carpaccio cu pere si sunca cruda uscata (prosciutto pears carpaccio)

1 para rosie

golita de seminte

taiata felii cit mai fine

5-6 felii de sunca cruda uscata

neaosa

30-50 ml otet balsamic rosu

fiert la foc mic cca 10 minute

pina se ingroasa

piper

frunze de patrunjel pentru decor

Categorii