Cartofi acordeon

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cartofi acordeon

Spălați și tăiați cartofii în felii, cât mai subțiri, fără să coborâți până la capăt cu cuțitul. Se pune intr-o tava, pe hartie de copt si printre feliile de cartofi se pun felii subtiri de unt. Se presară cu sare și piper. Răziți brânza deasupra. Se lasă la cuptor aproximativ o oră până când exteriorul devine crocant. Între timp, prăjiți baconul, apoi tăiați în bucăți mici. Când cartofii sunt aproape gata, scoateți-i din cuptor, stropiți cu brânză rasă și slănină. Apoi dați-l la cuptor pentru încă 5 minute.

Ingrediente Cartofi acordeon

6 cartofi medii

salam uscat sau bacon

100 g cașcaval

sare și piper dupa gust

5 linguri de unt

Categorii