CARTOFI CU CAS LA CUPTOR

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare CARTOFI CU CAS LA CUPTOR

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Intre timp se prepara branza, astfel: cele 2 oua se bat bine cu putina sare, se adauga casul, smantana, sarea(daca mai este necesar) si mararul si se amesteca pana devine o compozitie omogena. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Intr-un vas jena se tapeteaza peretii cu margarina , se adauga un strat de cartofi apoi un strat de amestec de branza, continuand cu alt strat de cartofi, iar ultimul strat sa fie de branza. Se da la cuptor 20 minute, pana se formeaza o crusta aurie deasupra.

Ingrediente CARTOFI CU CAS LA CUPTOR

1 kg cartofi

200g cas de vaca

200g smantana

2 oua

sare

piper

putina margarina

marar

Categorii