Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata, se taie rondele si se aseaza intr-un vas termorezistent. Ouale se fierb, se taie deasemenea felii si se aseaza peste cartofi, se sareaza si se adauga cateva picaturi de otet. Intr-o cratita se topeste untul, se presara faina amestecand mereu cu un tel, se adauga treptat laptele cald amestecand incontinuu pana se obtine sosul. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se acopera totul cu acest sos si se da la cuptor. Pofta buna!

Ingrediente Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”

800g cartofi

6 oua

otet si sare. Pentru sos: unt 4 linguri faina

800 ml. lapte

sare

piper

nucsoara.

Categorii