Cartofi cu schinduf si mustar negru
Instructiuni de preparare Cartofi cu schinduf si mustar negru
Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimen, schinduf, susan, curcuma.
Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura.
Ingrediente Cartofi cu schinduf si mustar negru
4 cartofi mari
2 lingurite chimen, seminte
1/4 lingurita schinduf, seminte
2 lingurite mustar negru, seminte
2 linguri susan, seminte
1/4 lingurita curcuma
sare, dupa gust
piper negru, dupa gust
6 linguri ulei
1/2 lamaie, zeama