Cartofi cu schinduf si mustar negru

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Cartofi cu schinduf si mustar negru

Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete.Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimen, schinduf, susan, curcuma.

Adauga cartofii, pune putina sare si piper si prajeste-i putin. Intoarce-i pe cealalta parte, pune restul de sare, piper si zeama de lamaie si prajeste-i 5 minute.Serveste-i calzi fie simpli, fie ca garnitura la friptura.

Ingrediente Cartofi cu schinduf si mustar negru

4 cartofi mari

2 lingurite chimen, seminte

1/4 lingurita schinduf, seminte

2 lingurite mustar negru, seminte

2 linguri susan, seminte

1/4 lingurita curcuma

sare, dupa gust

piper negru, dupa gust

6 linguri ulei

1/2 lamaie, zeama

Categorii