Instructiuni de preparare
Cartofi in staniol cu legume, mirodenii si ou fiert
Se taie cartofii cubulete sau fasii mai groase(ca si cartofii prajiti dar mai groase taiate).Se tin in apa pana ce se taie celelalte ingrediente. Se pun la fiert bine cele 2 oua.Intre timp se taie dovlecelul cubulete,morcovul rondele,rosiile cherry in 4 si mararul se taie si el marunt. Avem nevoie de o tava de aragaz mare.Taiem 2 folii de staniol mari(de circa 30-40 cm fiecare lungime).Ungem foliile cu margarina sau unt.Pe fiecare folie adaugam din fiecare ingredient in jumate astfel: se adauga cartofii,apoi oul,rosiile,dovlecelul si morcovul.Deasupra se presare cu marar putina boia pentru culoare si gust si piper si sare dupa preferinte.(eu nu adaug deloc sare si piper,las sa isi adauge fiecare persoana in farfurie). Se pune 40 minute in cuptorul preincalzit. Inainte cu 5 minute se scoate tava si se desface folia si se adauga branza si se da la cuptor cu folia desfacuta. Se serveste cald, in farfurie cu un eventual decor de salata si un piept de pui. Pofta buna!