Cartofi la cuptor cu salata de naut
Reteta culinara Cartofi la cuptor cu salata de naut din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Cartofi la cuptor cu salata de naut
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cartofi la cuptor cu salata de naut
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie .Se face un amestec de ulei,oregano, cimbru,pudra de usturoi si sare. Se toarna uleiul cu condimente peste cartofi si se amesteca .
Pregatiti o tava mare, cu hartie de copt si puneti cartofii. Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore,foc mic. Se intorc la fiecare 30 minute.
Salata de naut: nautul se scurge, se spala si se pune intr-un bol ,alaturi de ceapa verde taiata, marar, sare, ulei masline (putin) si castravete (taiat cubulete). Se amesteca si se serveste alaturi de cartofi.
Ingrediente Cartofi la cuptor cu salata de naut
Pentru cartofi:
1,2 kg cartofi
60 ml ulei masline (de calitate,sau ulei floarea soarelui)
2 lg-te oregano
2 lg-ta cimbru
1 lg-ta usturoi pudra
1 lg-ta sare
Pentru salata de naut:
1 conserva naut de 400 g (240 g scursa)
castravete
marar
ulei masline
sare
ceapa verde