'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor cu branza feta

Reteta culinara 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor cu branza feta din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor cu branza feta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor cu branza feta
Am folosit rădăcină de țelină în loc de cartofi pentru a obține o rețetă sănătoasă, cu puțini carbohidrați. https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html
1/2 rădăcină de țelină -400 gr 4 linguri ulei de masline sare Paprika 50 gr fetaCurățați dovleceii, dați-i pe răzătoare și feliați.
Stropiți cu ulei, adăugați sare, cimbru uscat și boia de ardei.
Amesteca bine. Se coace 30 de minute la 220°C. Se serveste imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra. Foarte bine !
Ingrediente 'Cartofi pai' de rădăcina de țelină la cuptor cu branza feta
1/2 rădăcina de țelină -400 gr
4 linguri ulei de masline
sare
boia de ardei
50 gr feta