Cartofiori mici in sos de branza

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se amesteca intr-un bol smantina cu mustarul, se sareaza se pipereaza, se adauga usturuioul si nucsoara rasa-foarte putin. Se amesteca totul foarte bine. Intr-un vas din pyrex sau un vas rezistent la cuptor se unge cu putin unt si se pun cartofii curatati de coaja se toarna sosul de smantina si deasupra se presara cu branza. Se acopera cu aluminiu si se da la cuptor ptr 30 de minute -10 minute inainte de-ai scoate, se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor. Este foarte gustos poate fi servit ca garnitura sau ca un fel la o cina.

Ingrediente Cartofiori mici in sos de branza

800 gr de cartofiori mici ori proaspeti ori congelati.

250 ml smantana de frisca

1lingurita de mustar

putina nucsoara

2-3 usturoi pisati

100 gr branza galbena sau parmezan

1virf de sare

putin piper

Categorii