Cascaval pane, cu pesmet
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Cascaval pane, cu pesmet
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cascaval pane, cu pesmet
Cașcavalul pane nu este o mâncare greu de făcut numai că necesită mare atenție la prăjit! Riscăm să se împrăștie în tigaie, dacă înțepăm cașcavalul cu furculița, motiv pentru care se recomandă folosirea unei spatule sau a unui clește, atunci când îl întoarcem. Din ingredientele de mai jos au rezultat 3 porții.
Ingrediente Cascaval pane, cu pesmet
300 g cașcaval
2 ouă
3 linguri cu vârf, de făină
3-4 linguri cu vârf, de pesmet
sare, după gust
piper, după gust
boia de ardei dulce, după gust
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
3-4 cartofi mari, pentru garnitură
pătrunjel sau mărar verde, tocat mărunt, pentru ornat (opțional)