Caserola cu carne de vita

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Caserola cu carne de vita

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru. Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina. Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa. Se fierbe . Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.

Ingrediente Caserola cu carne de vita

1 kg carne de vita taiata bucati mai mari

sare

piper

1 ceapa tocata

1 catel de usturoi tocat

o foaie de dafin maruntita

un pahar mic de vin alb

citeva linguri de ulei

cimbru tocat

coriandru verde tocat

2 morcovi taiati rondele

200g ciuperci taiate felii

citeva fisii de bacon

ulei

2 linguri de faina

1 ceasca supa

Categorii