Ceafa de porc marinata la gratar

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ceafa de porc marinata la gratar

Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia.

Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.

Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar. Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Ingrediente Ceafa de porc marinata la gratar

4 bucati ceafa de porc

un pahar cu vin alb sec

1 lingura ulei de masline

4 catei de usturoi

cimbru

rozmarin

1 lingura rasa cu zahar

sare,piper

Categorii