Ceviche

Sa facem o calatorie culinara in America de Sud cu reteta noastra de ceviche! Fara gatit, reproduceti acest preparat in culori si arome! Cod combinat cu rosii, ardei gras si mango pentru a adauga culoare preparatului.

Timp de preparare 6 ore

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ceviche

Pregatiti marinada: taiati pestele in felii subtiri. Apo intr-un castron, amestecati uleiul de masline, sucul de 1 lime, sare, piper si pestele.

Puneti folie peste castron si dati la rece putin 3 ore.

Taiati rosiile, adeiul gras, mango-ul si ceapa in cubulete.

Amestecati legumele cu coriandrul.

In cele din urma, amestecati pestele si legume marinate si serviti.

Gata!

Ingrediente Ceviche

1 file de cod

sucul de la 1lime

ulei de masline

Sare,piper

1 ardei gras verde

1 rosie

1/2 ceapa

1/2 mango

Coriandru

Categorii