Chapli Peshawari Kebab

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul. Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se rumenesc. Eu imi ung palmele cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea . Pasta de ghimbir si usturoi: se taie 2 cm de radacina proaspata de ghimbir si se da pe razatoare;3 catei de usturoi,mai mari se curata si se dau pe razatoare.

Ingrediente Chapli Peshawari Kebab

1/2 kg carne tocata fin

2 cepe medii tocate fin

1 lingurita pasta de ghimbir

1 lingurita pasta de usturoi

2 rosii medii tocate,fara seminte

2-3 ardei iuti verzi

2 lingurite boia iute

2 linguri coriandru proaspat

1 lingura pudra de chimen

1 lingurita sare

1 lingura boabe uscate de rodie pisate(daca nu aveti ,nu-i nimic)

1/2 lingurita garam masala(amestec de 5 condimente)

3 linguri faina de porumb

1 ou batut

ulei pentru prajit

Categorii