Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica
Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica - Iata cum se prepara Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica.
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica
Checurile aperitiv sunt super bune. Le poti adauga ce ai prin frigider si ies tare gustoase, le poti pune si la pachet. Pentru acest Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica am folosit urmatoarele ingrediente: faina, oua, masline, cas sarat, salam, ardei kapia, mozzarella si ulei. Sper sa va faca cu ochiul!
Ingrediente Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica 7 oua de gaina sare 300 gr faina de grau 10 gr praf de copt 100 gr masline fara samburi cateva felii de salam 100 gr cas sarat, uscat 1 ardei kapia 50 ml ulei de floarea soarelui piper, condimente dupa gustIata cum se prepara Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica:
Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete potrivite.
Intr-un vas se mixeaza spuma cele 7 oua si un praf de sare. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza.
Se adauga ingredientele taiate cuburi, maslinele si piper sau alte condimente dupa gust.
Se amesteca astfel incat sa se distribuie uniform in compozia umeda.
Se pregateste o tava de chec (eu am folosit una termorezistenta, din ceramica) prevazuta cu hartie de copt. Compozitia se toarna usor in tava, se niveleaza si se presara mozzarella rasa.
Checul se coace in cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 50 minute, la 180 grade C.
Se taie dupa ce s-a racit complet.
Bun, spornic si gustos.
Vezi si reteta de Chec aperitiv cu parizer sau varianta de Chec cu spanac, foarte gustos.
Iti recomandam si reteta de Chec aperitiv cu branza, sunca si masline.
Ingrediente Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica
Ingrediente Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica
7 oua de gaina
sare
300 gr faina de grau
10 gr praf de copt
100 gr masline fara samburi
cateva felii de salam
100 gr cas sarat, uscat
1 ardei kapia
50 ml ulei de floarea soarelui
piper, condimente dupa gust