Chec cu migdale, cocos si roscove

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chec cu migdale, cocos si roscove

Se bat albusurile spuma tare, cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se amesteca usor cu o spatula, incorporand galbenusurile frecate separat cu ulei, cate putin, apoi se adauga faina cu praful de copt, pudra de migdale si se amesteca usor. Se imparte aluatul in doua boluri, intr-unul se incorporeaza pudra de roscove si 2 linguri cu apa calduta sau lapte. In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se pun intercalat, cu o lingura aluat alb si aluat maro. La sfarsit se bate tava de masa si la cuptor se tine 40 minute. Dupa ce s-a racit, se scoate, se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar si se taie.

Ingrediente Chec cu migdale, cocos si roscove

4 oua

100 g faina

3 linguri pudra de migdale

2 linguri fulgi de coco

2 linguri pudra de roscove

150 g zahar

1 plic praf de copt

2 plicuri zahar vanilat

4 linguri ulei

un praf de sare

Categorii