Chec cu ton și brânză de capră proaspătă
Reteta culinara Chec cu ton și brânză de capră proaspătă din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Chec cu ton și brânză de capră proaspătă
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chec cu ton și brânză de capră proaspătă
Iată o rețetă ușoară și gustoasă. Eu am folosit o faina low carb cu seminte poti pune faina dorita. https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/chec-cu-ton-si-branza-de-capra-proaspata.html
140 g de conserva de ton scurs 130 gr brânză proaspătă de capră 2 bucati de ceapa verde 1/4 lingurita praf de copt 3 linguri iaurt Skyr 3 oua 2 linguri de făină cu conținut scăzut de carbohidrați sau făină albă 1 lingura pasta de pasta de rosii sare, boiaPreîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-un castron folosind un prosop de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânză proaspătă de capră.
Adaugam ceapa verde tocata, „faina”, praful de copt, sarea, boia de ardei si amestecam. Terminați cu pasta de roșii, iaurt și continuați să amestecați.
Se toarna in tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 45 de minute (verifica coacerea introducand lama unui cutit, ar trebui sa iasa curata).
Se lasa sa se raceasca inainte de a se scoate din tava.
Se taie felii si se serveste simplu ca aperitiv sau alaturi de salata verde.
Ingrediente Chec cu ton și brânză de capră proaspătă
140 g de ton în conserva scurs
130 gr brânză proaspătă de capră
2 buc ceapa verde
1/4 linguriță de praf de copt
3 linguri de iaurt Skyr
3 ouă
2 linguri de faina low carb sau faina alba
1 lingură de pastă concentrat de roșii
sare, boia de ardei