Chec de carne tocată cu aromă de toamnă

Reteta culinara Chec de carne tocată cu aromă de toamnă din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Germania. Cum sa faci Chec de carne tocată cu aromă de toamnă

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chec de carne tocată cu aromă de toamnă

 

O rețetă interesantă, și versatilă ;) Leguma se poate înlocui în funcție de sezon! :) Spor și poftă bună!  "Culori de toamnă în bucate."   

Pâine mai veche cca. 300 g, Lapte cca. 200 ml, Ouă 2 bucăți, Dovleac ras cca. 200 g, Carne tocată mixtă ( vită+porc) cca. 500 g, Ceapă prăjită cca. 100 g, Usturoi granulat 1 lingură, Parmesan ras cca. 100 g, Sare de mare 1 lingură, Piper proapspăt măcinat 1 linguriță. Pentru topping: Ketchup cca. 100 g, Muștar cca. 50 g, Zahăr brun 1 lingură.

Pâine se taie cubulețe și se pune la umezit într-un vas încăpător cu laptele și eventual se completează cu apă cât să acopere pâinea.

Intre timp în alt vas încăpător se pune carnea tocată,  ceapa prăjită, dovleacul ras, parmesan-ul, ouăle, usturoiul, sarea, piperul și se amestcă ușor.

Apoi se adaugă pâinea stoarsă de lichid și se amestecă ușor până ce se îmglobează și omogenizează toate ingredientele.

Apoi se pregătește forma de chec, unsă cu putin ulei de măsline.

Pentru glazura se amestecă într-un bol micuț ketchup-ul, muștarul și zahărul brun, cât să se omogenizeze toate ingredientele.

Se unge  checul de carne cu glazura de mai sus și se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la 150 grade.

După ce este copt se mai lasă cca. 15 minute înainte de a fi tăiat și savurat. Spor și poftă bună!

Ingrediente Chec de carne tocată cu aromă de toamnă

Pâine mai veche cca. 300 g, Lapte cca. 200 ml, Ouă 2 bucăți, Dovleac ras cca. 200 g, Carne tocată mixtă ( vită+porc) cca. 500 g, Ceapă prăjită cca. 100 g, Usturoi granulat 1 lingură, Parmesan ras cca. 100 g, Sare de mare 1 lingură, Piper proapspăt măcinat 1 linguriță. Pentru topping: Ketchup cca. 100 g, Muștar cca. 50 g, Zahăr brun 1 lingură.

Categorii

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare - Cum se prepara Crostini cu ciuperci - Gu

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid - Cum se prepara aceste Brioșe cu

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

Reteta culinara Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește din

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut - Cum se prepara Clătita asiatică - Super gustoas

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

Reteta culinara Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă din categoria Ap

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

Reteta culinara Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment din categoria Aperit

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

Reteta culinara Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă din categoria Aperitive

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

Reteta culinara Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă din categoria Aperitive