Chec plin de cacao

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Chec plin de cacao

Pentru frumuselul din imagine am batut bine zaharul cu uleiul si sarea , apoi si cu apa, vanilia, bicarbonatul stins cu otet si praful de copt. Desi, dupa parerea mea, praful de copt merge bine impreuna cu faina cernuta.

A pus mai apoi si faina si cacaua si a mixat bine, pentru incorporare. Cum spuneam, a suplimentat un pic cantitatea de faina, asa mi s-a parut necesar, compozitia rezultata fiind destul de fluida.

A turnat amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si am dat-o la cuptor, 10 minute la foc mare, apoi la 180 de grade, inca vreo 40 de minute.

Faceti testul scobitorii, e cel mai sigur. A pudrat cu zahar pudra cu aroma de vanilie. S-a lasat cu "bataie".

Ingrediente Chec plin de cacao

1 ceasca ulei,

2 cesti zahar,

2 cesti apa rece,

3 linguri otet,

6 linguri cacao,

3 cesti faina

1 plic praf de copt,

esenta de vanilie,

2 lingurite bicarbonat

un praf de sare.

Categorii