Chec plin de cacao
Instructiuni de preparare Chec plin de cacao
Pentru frumuselul din imagine am batut bine zaharul cu uleiul si sarea , apoi si cu apa, vanilia, bicarbonatul stins cu otet si praful de copt. Desi, dupa parerea mea, praful de copt merge bine impreuna cu faina cernuta.
A pus mai apoi si faina si cacaua si a mixat bine, pentru incorporare. Cum spuneam, a suplimentat un pic cantitatea de faina, asa mi s-a parut necesar, compozitia rezultata fiind destul de fluida.
A turnat amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si am dat-o la cuptor, 10 minute la foc mare, apoi la 180 de grade, inca vreo 40 de minute.
Faceti testul scobitorii, e cel mai sigur. A pudrat cu zahar pudra cu aroma de vanilie. S-a lasat cu "bataie".
Ingrediente Chec plin de cacao
1 ceasca ulei,
2 cesti zahar,
2 cesti apa rece,
3 linguri otet,
6 linguri cacao,
3 cesti faina
1 plic praf de copt,
esenta de vanilie,
2 lingurite bicarbonat
un praf de sare.