Chec "spate de caprioara"

Reteta culinara Chec "spate de caprioara" din categoria Prajituri. Cum sa faci Chec "spate de caprioara"
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chec "spate de caprioara"
Probabil ca o forma cu fundul rotunjit ar fi dus mai bine cu gandul la o caprioara. Desi asa se numeste reteta in cartea de bucate, mie mai tare-mi seamana cu o buturuga :) . Una cu gust de ciocolata, migdale si caise.
Ingrediente Chec "spate de caprioara"
Ce am folosit:
125 gr unt foarte moale
100 gr zahar
100 gr ciocolata neagra
150 gr migdale macinate
4 oua (separate)
50 gr amidon alimentar
1 plic praf de copt
5 linguri de lapte
esenta de portocale si esenta de rom
putin praf de scortisoara
Pentru ornat:
un borcan de 100 gr dulceata de caise
2 plicuri Dr. Oetker glazura de ciocolata
60-70 gr fistic macinat