Chec "spate de caprioara"

Reteta culinara Chec "spate de caprioara" din categoria Prajituri. Cum sa faci Chec "spate de caprioara"

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chec "spate de caprioara"

 

Probabil ca o forma cu fundul rotunjit ar fi dus mai bine cu gandul la o caprioara. Desi asa se numeste reteta in cartea de bucate, mie mai tare-mi seamana cu o buturuga :) . Una cu gust de ciocolata, migdale si caise.

Ingrediente Chec "spate de caprioara"

Ce am folosit:

125 gr unt foarte moale

100 gr zahar

100 gr ciocolata neagra 

150 gr migdale macinate

4 oua (separate)

50 gr amidon alimentar

1 plic praf de copt

5 linguri de lapte

esenta de portocale si esenta de rom

putin praf de scortisoara

Pentru ornat:

un borcan de 100 gr dulceata de caise

2 plicuri Dr. Oetker glazura de ciocolata

60-70 gr fistic macinat

Categorii