Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati
Reteta culinara Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati
Pentru "Pachetelul vesel" v-am pregatit doua checuri-aperitiv tare gustoase, poate le incercati si voi.
Ingrediente Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati
4 oua;
4 linguri ulei;
400 ml lapte;
o conserva de fasole alba boabe de 400 g;
400 g ardei copt in otet;
12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g);
400 g faina;
un praf de sare;
un praf de copt (10g);
doi carnati oltenesti;
2 lingurite ketchup dulce;
seminte de susan.