Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

Abia asteptam sa va impartasesc reteta mea de Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Fin, cremos, cu aroma placuta si delicios. Va spun cu toata inima, este unul dintre cele mai reusite cheesecake-uri, iar voi stiti ca acesta este desertul meu preferat. V-as recomanda doua ponturi de mare ajutor pentru un cheesecake reusit: mixarea compozitiei cu ajutorul unui blender performant si coacerea desertului in baie de aburi. De aceasta data, eu am copt acest Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Sa va mai spun ca a fost gata in 30 minute? Sau ca a iesit foarte cremos? Sau ca in timp ce aparatul gatea, eu imi vedeam de treaba linistita? Stiu, suna ca fiind aparatul ideal, si chiar este si vi-l recomand si voua! Puteti afla mai multe detalii despre acest aparat, dar si super oferta de Paste aici >>> http://bit.ly/2CKEauv    

Ingrediente Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

crusta:

400 gr biscuiti digestivi

100 gr unt

umplutura:

800 gr branza fina de vaci

un praf sare

400 gr piure indulcit de dovleac

200 gr gem de caise

200 ml smantana lichida

2 oua

50 gr zahar pudra

4 plicuri cu zahar cu rom

glazura ciocolata:

100 gr ciocolata neagra

80 ml smantana lichida

frisca:

400 gr smantana grasa 30%

40 gr zahar

1 plic zahar vanilat

decor:

fructe physalis

ornamente ciocolata

Categorii