Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Abia asteptam sa va impartasesc reteta mea de Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Fin, cremos, cu aroma placuta si delicios. Va spun cu toata inima, este unul dintre cele mai reusite cheesecake-uri, iar voi stiti ca acesta este desertul meu preferat. V-as recomanda doua ponturi de mare ajutor pentru un cheesecake reusit: mixarea compozitiei cu ajutorul unui blender performant si coacerea desertului in baie de aburi. De aceasta data, eu am copt acest Cheesecake cu dovleac si rom la multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Sa va mai spun ca a fost gata in 30 minute? Sau ca a iesit foarte cremos? Sau ca in timp ce aparatul gatea, eu imi vedeam de treaba linistita? Stiu, suna ca fiind aparatul ideal, si chiar este si vi-l recomand si voua! Puteti afla mai multe detalii despre acest aparat, dar si super oferta de Paste aici >>> http://bit.ly/2CKEauv
Ingrediente Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
crusta:
400 gr biscuiti digestivi
100 gr unt
umplutura:
800 gr branza fina de vaci
un praf sare
400 gr piure indulcit de dovleac
200 gr gem de caise
200 ml smantana lichida
2 oua
50 gr zahar pudra
4 plicuri cu zahar cu rom
glazura ciocolata:
100 gr ciocolata neagra
80 ml smantana lichida
frisca:
400 gr smantana grasa 30%
40 gr zahar
1 plic zahar vanilat
decor:
fructe physalis
ornamente ciocolata