Cheesecake cu piersici (fără coacere)

Reteta culinara Cheesecake cu piersici (fără coacere) din categoria Prajituri. Specific Grecia. Cum sa faci Cheesecake cu piersici (fără coacere)

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cheesecake cu piersici (fără coacere)

 

   Nu am pregatit niciodata pana acum cheesecake. Desi imi place si-l mananc des atunci cand ies in oras, acasa nu am gasit inca "imboldul" sa-l fac, pana ieri. Desi am tot cautat o combinatie de ingrediente nu pot spune ca am fost foarte multumita de rezultat. A iesit putin fad.     Dar il voi pregati din nou, cat de curand, de data asta cu modificari/imbunatatiri:)    Eu am pregatit 2 cheesecake-uri, unul cu piersici si unul cu lamaie. Aceasi baza si crema de branza, doar cu alt jeleu. Voi scrie ambele retete cu ingredientele injumatatite.

Ingrediente Cheesecake cu piersici (fără coacere)

Blat

164 g biscuiti digestivi

75 g unt (82% grasime)

Crema de branza

100 g ricotta

150 ml iaurt

100 ml frisca lichida

1 pliculet gelatina granule

2 linguri zahar pudra

Jeleu de piersici

200 g piersici din compot

1 pliculet gelatina granule

3 linguri zahar pudra

Categorii