Cheesecake cu ricotta si coacaze negre
Reteta culinara Cheesecake cu ricotta si coacaze negre din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Cheesecake cu ricotta si coacaze negre
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cheesecake cu ricotta si coacaze negre
Desertul de astazi este tot fara coacere,pentru ca inca este foarte cald afara,am incercat de data asta cu ricotta,si cu siguranta vor mai urma si alte combinatii.Nu stiam ca frisca amestecata cu ricotta poate avea un gust atat de bun,proaspat si racoritor totodata,iar textura este una foarte fina,asa ca,pentru cei care ocolesc cheesecake-ul cu branza dulce din diverse motive,recomand aceasta varianta de care cu siguranta va veti indragosti :)
Ingrediente Cheesecake cu ricotta si coacaze negre
Am folosit pentru blat:
200 gr biscuiti
120 gr unt
Pentru crema:
500 gr ricotta
500 gr frisca naturala
500 gr coacaze negre
4 linguri zahar
esenta de vanilie
4 foi gelatina
30 ml lapte