Chiftea umpluta cu oua

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate si se amesteca bine.Se bat cele trei oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.Intr-o tava de chec ,unsa cu ulei se aseaza jumatate din cantitatea de amestec.Peste amestec se aseaza cele cinci oua fierte curatate de coaja,unul in capatul celuilalt apoi se acopera cu cealalta jumatate a amestecului. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 min,la foc mic.Dupa ce trec cele 20 de minute se ia folia de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste aprox 30 min.Se taie felii cand este calduta sau de preferat rece.

Ingrediente Chiftea umpluta cu oua

750 grame carne tocata

2 cepe mari

1 legatura frunze de patrunjel

1 legatura marar

5 oua fierte

3 oua crude

150 grame paine

sare

piper

Categorii