Chiftea uriasa a la Mihaela
Reteta culinara Chiftea uriasa a la Mihaela din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Chiftea uriasa a la Mihaela
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftea uriasa a la Mihaela
Ce atata osteneala sa formam chiftelute mici . Eu am dorit sa le pun pentru pachet. Forma lor serveste scopului, se pot aseza intre doua feliute subtiri de paine, bagheta sau chifla. Eu am folosit pentru sandvis ciabatta cu busuioc coapta acasa. Chifteluta asta uriasa sau burger cum vreti sa-i spuneti merge pentru pachetul de scoala, servici, merge si pentru picnic sau chiar ca masa principala cu o garnitura sau pur si simplu cu o salata. Prefer sa gatesc asa ceva decat sa cumpar mezeluri cu compozitie incerta.
Ingrediente Chiftea uriasa a la Mihaela
1.5 kg carne tocata mixta [porc+ vita ]
1 ardei rosu
1 ceapa
1 lingura pasta rosie de ardei
2 oua
2 legaturi de patrunjel
2 linguri pesto genovese [ cu busuioc ]
2 linguri condimente asiatice
4 linguri pesmet .
4 linguri lapte
sare
ulei pentru prajit