Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Reteta culinara Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc din categoria Curcan. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc
INGREDIENTE
Pentru chiftele:
250 g carne tocata de curcan 1 ou 1 ceapa mica rosie patrunjel proaspat faina ulei pentru prajit sare/piperPentru sos:
1/2 ceapa ulei de masline 1 lingurita mustar 2-3 linguri de smantana 1/2 lingura faina 1 catel de usturoi sare/piper busuioc congelatIngrediente Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc
250 g carne tocata de curcan
1 ou
1 ceapa mica rosie
patrunjel proaspat
faina
ulei pentru prajit
sare/piper
1/2 ceapa
ulei de masline
1 lingurita mustar
2-3 linguri de smantana
1/2 lingura faina
1 catel de usturoi
sare/piper
busuioc congelat