'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat
Reteta culinara 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat din categoria Mancaruri de post. Specific Franta. Cum sa faci 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat
Reteta cu tofu buna in perioada de post. Am cumparat tofu afumat, da gust , au iesit foarte bune. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/chiftele-de-dovlecei-cu-morcov-si-tofu.html
2 dovlecei 2 morcovi 1/2 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri faina de chia 40 gr de tofu afumat ierburi de Provence sare, piper ulei de rapitaCuratati legumele, taiati-le bucati mici si mixati-le bine impreuna cu branza tofu.
Adaugati faina de chia, ierburile, sare si piper si amestecati bine.
Formati chiftelele si prajiti-le in uleiul incins.
Eumeniti-le bine inante de a le intoarce.
Serviti-le simple reci sau calde sau cu o salata de spanac proaspat ca mine.
Excelente !
Ingrediente 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat
2 dovlecei
2 morcovi
1/2 ceapa
2 catei de usturoi
2 linguri faina de chia
40 gr de tofu afumat
ierburi de Provence
sare, piper
ulei de rapita