'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat

Reteta culinara 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat din categoria Mancaruri de post. Specific Franta. Cum sa faci 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat

 

 Reteta cu tofu buna in perioada de post. Am cumparat tofu afumat,  da gust , au iesit foarte bune. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/chiftele-de-dovlecei-cu-morcov-si-tofu.html

2 dovlecei 2 morcovi 1/2 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri faina de chia 40 gr de tofu afumat ierburi de Provence sare, piper ulei de rapita

Curatati legumele, taiati-le bucati mici si mixati-le bine impreuna cu branza tofu.

Adaugati faina de chia, ierburile, sare si piper si amestecati bine.

Formati chiftelele si prajiti-le in uleiul incins.

Eumeniti-le bine inante de a le intoarce.

Serviti-le simple reci sau calde sau cu o salata de spanac proaspat ca mine.

Excelente !

Ingrediente 'Chiftele' de dovlecei cu morcov si tofu afumat

2 dovlecei

2 morcovi

1/2 ceapa

2 catei de usturoi

2 linguri faina de chia

40 gr de tofu afumat

ierburi de Provence

sare, piper

ulei de rapita

Categorii