Chiftele de păstârnac cu branzeturi
Reteta culinara Chiftele de păstârnac cu branzeturi din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Chiftele de păstârnac cu branzeturi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele de păstârnac cu branzeturi
Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html
2 pastarnaci frumoși 1 morcov 2 oua 2 linguri bune de parmezan 2 linguri de cascaval ras 2 linguri. brânză de vaci semințe de chimen 2 linguri. faina de migdale sare, piper 2 linguri de ulei de cocosSpălați și curățați păstârnacul și morcovul.
Dați-le pe razatoarea cea mare.Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.
Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.
Condimentăm: sare și piper.
Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.
Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.
Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.
Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.
Ingrediente Chiftele de păstârnac cu branzeturi
2 pastarnaci frumoși
1 morcov
2 oua
2 linguri bune de parmezan
2 linguri de cascaval ras
2 linguri. brânză de vaci
semințe de chimen
2 linguri. faina de migdale
sare, piper
2 linguri de ulei de cocos