Chiftele de păstârnac cu branzeturi

Reteta culinara Chiftele de păstârnac cu branzeturi din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Chiftele de păstârnac cu branzeturi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele de păstârnac cu branzeturi

 

Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert dar gatit astfel este foarte bun. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html

2 pastarnaci frumoși 1 morcov 2 oua 2 linguri bune de parmezan 2 linguri de cascaval ras 2 linguri. brânză de vaci semințe de chimen 2 linguri. faina de migdale sare, piper 2 linguri de ulei de cocos

Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.

Dați-le pe razatoarea cea mare.Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.

Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.

Condimentăm: sare și piper.

Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.

Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.

Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.

Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.

Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.

Ingrediente Chiftele de păstârnac cu branzeturi

2 pastarnaci frumoși

1 morcov

2 oua

2 linguri bune de parmezan

2 linguri de cascaval ras

2 linguri. brânză de vaci

semințe de chimen

2 linguri. faina de migdale

sare, piper

2 linguri de ulei de cocos

Categorii

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceste Păstăi cu usturoi și

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor - Cum se prepar