Chiftele de pui cu dovleac copt

Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Chiftele de pui cu dovleac copt

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele de pui cu dovleac copt

 

INGREDIENTE
1 kg piept de pui 500 g dovleac copt 1 ou patrunjel verde 1 ceapa verde sare piper 1 capatana usturoi boia de ardei cimbru 100 g pesmet faina alba 2 linguri untura 300 ml ulei

Carnea de pui o tocam cu ajutorul robotului. Adaugam dovleacul copt,usturoiul curatat si pisat cu zdrobitorul.

Ceapa si patrunjelul le spalam si le tocam marunt,adaugam condimente dupa gust,oul batut,pesmetul,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se odihneasca cca 30 min.

Cu o lingura luam din aluat si le modelam cu mainele umede,le tavalim prin faina alba si le prajim in ulei incins in care am adaugat untura.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Ingrediente Chiftele de pui cu dovleac copt

1 kg piept de pui

500 g dovleac copt

1 ou

patrunjel verde

1 ceapa verde

sare

piper

1 capatana usturoi

boia de ardei

cimbru

100 g pesmet

faina alba

2 linguri untura

300 ml ulei

Categorii