Chiftele de pui cu dovleac copt
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Chiftele de pui cu dovleac copt
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele de pui cu dovleac copt
INGREDIENTE
Carnea de pui o tocam cu ajutorul robotului. Adaugam dovleacul copt,usturoiul curatat si pisat cu zdrobitorul.
Ceapa si patrunjelul le spalam si le tocam marunt,adaugam condimente dupa gust,oul batut,pesmetul,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se odihneasca cca 30 min.
Cu o lingura luam din aluat si le modelam cu mainele umede,le tavalim prin faina alba si le prajim in ulei incins in care am adaugat untura.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Ingrediente Chiftele de pui cu dovleac copt
1 kg piept de pui
500 g dovleac copt
1 ou
patrunjel verde
1 ceapa verde
sare
piper
1 capatana usturoi
boia de ardei
cimbru
100 g pesmet
faina alba
2 linguri untura
300 ml ulei