Chiftele de pui cu fulgi de porumb
Reteta culinara Chiftele de pui cu fulgi de porumb din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Chiftele de pui cu fulgi de porumb
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele de pui cu fulgi de porumb
INGREDIENTE
Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.
Ceapa,usturoiul,mararul LE tocat marunt(eu am folosit robotul de bucatarie)
Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.
Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.
Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.
Cu mainele umede formam chiftele de marimea unei nuci mai mari.
Trecem chiftelel prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.
Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Ingrediente Chiftele de pui cu fulgi de porumb
1 kg carne de pui tocata(eu am folosit piept de pui)
400 g fleica de porc tocata
1 legatura ceapa verde
3 oua
1/2 legatura marar verde
1 legatura usturoi verde
sare
piper
boia de ardei dulce
4 linguri pesmet
2 oua
500 g fulgi de porumb