Chiftele din carne de porc

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi. Mod de preparare: Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, condimentele, cartoful ras, morcovul ras si verdeata. Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii. Se servesc cu salata de legume si cu multa voie buna! Pofta Buna!

Ingrediente Chiftele din carne de porc

aprox 1 kg carne de porc tocata

2 oua

1 capatana de usturoi

1 legatura de verdeata

1 morcov ra

1 cartof ra

Sare

piper

cimbru &ndash dupa gust

Faina.

Se servesc: cu salata de legume

Categorii