Chiftele din cartofi, dovlecei și morcovi
Reteta culinara Chiftele din cartofi, dovlecei și morcovi din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Ungaria. Cum sa faci Chiftele din cartofi, dovlecei și morcovi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele din cartofi, dovlecei și morcovi
Uneori mai facem pauză de carne și caut fel de fel de variante savuroase! Spor și poftă bună!
INGREDIENTE
Ingrediente Chiftele din cartofi, dovlecei și morcovi
Cartofi 6 bucăți mari, Dovlecei 1 bucată, Morcov 1 buactă mare, Ouă 2 bucăți, Făină albă de grâu cca. 4-5 linguri, Pesmet auriu cca. 4-5 linguri, Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat ½ lingură, Boia de ardei dulce 1 lingură, Ulei pentru prăjit, de preferat cel de rapiță, cca. 400 ml. Pentru servit: Smântână cca. 200 g.
Cartofi 6 bucăți mari,
Dovlecei 1 bucată,
Morcov 1 buactă mare,
Ouă 2 bucăți,
Făină albă de grâu cca. 4-5 linguri,
Pesmet auriu cca. 4-5 linguri,
Sare de mare 1 lingură,
Piper proaspăt măcinat ½ lingură,
Boia de ardei dulce 1 lingură,
Ulei pentru prăjit, de preferat cel de rapiță, cca. 400 ml.
Smântână cca. 200 g.