Chiftele in aluat cu bere
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele in aluat cu bere
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele in aluat cu bere
O gustare calda perfecta, delicioasa! Nu vei mai pregati altfel chiftelele! Ai intr-un singur preparat si carne, mozzerella moale si chifla proaspata si pufoasa!
Ingrediente Chiftele in aluat cu bere
Carne tocata de vita – 800 g
Ceapa – 2 buc
Marar – 1 legatura
Usturoi – 4 catei
Pesmet – 4 linguri
Lapte – 75 ml
Cimbru uscat – 1 lingura
Boia – 1 lingurita
Seminte de susan – 1 lingura
Oua – 1 buc
Galbenus de ou – 2 buc
Mozzarella – 150 g
Unt – 20 g
Ulei pentru prajit – cca 2-3 linguri
Sare, piper – dupa gust
Faina – 500 gr
Drojdie proaspata – 25 gr
Apa calduta – 50 ml
Zahar – 1/2 lingurita
Sare – 1/2 lingurita
Ulei – 50 ml
Bere blonda – 250 ml