Chiftele in aluat cu bere

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele in aluat cu bere

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele in aluat cu bere

 

O gustare calda perfecta, delicioasa! Nu vei mai pregati altfel chiftelele! Ai intr-un singur preparat si carne, mozzerella moale si chifla proaspata si pufoasa!

Ingrediente Chiftele in aluat cu bere

Carne tocata de vita – 800 g

Ceapa – 2 buc

Marar – 1 legatura

Usturoi – 4 catei

Pesmet – 4 linguri

Lapte – 75 ml

Cimbru uscat – 1 lingura

Boia – 1 lingurita

Seminte de susan – 1 lingura

Oua – 1 buc

Galbenus de ou – 2 buc

Mozzarella – 150 g

Unt – 20 g

Ulei pentru prajit – cca 2-3 linguri

Sare, piper – dupa gust

Faina – 500 gr

Drojdie proaspata – 25 gr

Apa calduta – 50 ml

Zahar – 1/2 lingurita

Sare – 1/2 lingurita

Ulei – 50 ml

Bere blonda – 250 ml

Categorii